Go Back

פשטידת פסטה קלה ומהירה

שיר בחלבון ודל בשומן ומהווה ארוחת ערב נפלאה עם סלט ירקות טעים בצד .
כולם יטרפו, כולל הילדים!
Servings: 10 מנות
Calories: 250kcal

Ingredients

  • 750 גרם פסטה ספגטי אחרי בישול
  • 150 גרם קוטג' 3-5% שומן
  • 260 גרם גבינה צהובה 9% שומן מגורדת
  • 180 גרם גבינה צפתית חתוכה בגודל בינוני גס
  • 1 מיכל שמנת לבישול 10% שומן
  • 3 יחידות ביצים
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף פירורי לחם גדושה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור דק
  • תרסיס שמן

Instructions

  • מבשלים את הפסטה במים עם מעט מלח לפי הוראות היצרן ומניחים להתקרר
  • מרססים בספריי שמן את התבנית
  • בקערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים פרט לפסטה ולפירורי לחם עד ליצירת תערובת אחידה
  • מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב עד שהכל אחיד
  • מעבירים לתבנית ומפזרים פירורי לחם מלמעלה (מומלץ לרסס עם ספריי שמן עוד טיפה מלמעלה אך לא חובה)
  • ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ל-30 דקות