Go Back

פשטידת ברוקולי וגבינה ללא קמח

מנת פשטידה = תחליף ל-2 מנות חלבון + מנת שומן בארוחת ערב/ מנת חלבון בארוחת צהריים
Servings: 8 מנות
Calories: 150kcal

Ingredients

  • 500 גרם ברוקולי
  • 1 גביע גבינת קוטג' 5% 250 גרם
  • 3 יחידות ביצים
  • 1 יחידה חלבון ביצה
  • 1 כף מיונז דל קלוריות
  • 100 גרם גבינה בולגרית/צפתית 5%
  • מלח ופלפל גרוסים לפי הטעם
  • תרסיס שמן

Instructions

  • מטגנים את הברוקולי בסיר גדול עד שהוא מתרכך ומסננים מהמים שהוא מגיר.
  • בקערה גדולה מערבבים את כל שאר החומרים ( מלבד הגבינה הקשה) לבלילה אחידה ואז מוסיפים את הברוקולי.
  • חותכים הבולגרית לפרוסות.
  • מרססים תבנית אפייה בתרסיס שמן ושופכים את הבלילה לתבנית, מפזרים מעל את פרוסות גבינת בולגרית.
  • אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.
  • לאחר שהפשטידה הצטננה פורסים ל-8 חתיכות.