פיצה מבצק כרובית
כל מנה שווה תחליף לארוחת ערב
Servings: 2 סועדים
- 2 כפות קמח מומלץ קמח מלא
- 1 כף קטשופ
- 2 כפות רסק עגבניות
- 1 כף שמן זית
- 30 גרם גבינה מלוחה 5%
- 4 פרוסות גבינה צהובה 9%
- 2 יחידות חלמונים שלמים
- 1 יחידה כרובית שלמה
לבשל את הכרובית בסיר עם מים רותחים עד לריכוך.
לרסק את הכרובית ולערבב עם 2 חלמונים, 2 כפות קמח ומעט מלח.
לשטח בתבנית, לשמן עם תרסיס שמן ולאפות בתנור חם - 200 מעלות עד שמשחים מעט.
להוסיף רוטב עגבניות (קטשופ, רסק עגבניות, שמן זית חצי כוס מים ואורגנו).
להוסיף גבינה צהובה 5%, גבינה מלוחה 5% וירקות.
לאפות עד להשחמה.