Go Back

פיצה מבצק כרובית

כל מנה שווה תחליף לארוחת ערב
Servings: 2 סועדים

Ingredients

  • 2 כפות קמח מומלץ קמח מלא
  • 1 כף קטשופ
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 כף שמן זית
  • 30 גרם גבינה מלוחה 5%
  • 4 פרוסות גבינה צהובה 9%
  • 2 יחידות חלמונים שלמים
  • 1 יחידה כרובית שלמה

Instructions

  • לבשל את הכרובית בסיר עם מים רותחים עד לריכוך.
  • לרסק את הכרובית ולערבב עם 2 חלמונים, 2 כפות קמח ומעט מלח.
  • לשטח בתבנית, לשמן עם תרסיס שמן ולאפות בתנור חם - 200 מעלות עד שמשחים מעט.
  • להוסיף רוטב עגבניות (קטשופ, רסק עגבניות, שמן זית חצי כוס מים ואורגנו).
  • להוסיף גבינה צהובה 5%, גבינה מלוחה 5% וירקות.
  • לאפות עד להשחמה.