Go Back

פשטידת תרד טרי וגבינת עיזים

מנת פשטידה = תחליף ל-2 מנות חלבון + מנת שומן בארוחת ערב/ מנת חלבון בארוחת צהריים
Servings: 8 מנות
Calories: 150kcal

Ingredients

  • 500 גרם עלי תרד טרי שטוף היטב
  • 1 גביע גבינת עיזים 5% שומן 250 גרם
  • 1 גביע גבינת ריקוטה מלוחה 5% שומן 250 גרם
  • 4 יחידות ביצים
  • 100 גרם גבינת מהעז 5% שומן
  • 4 כפות קמח
  • מלח ופלפל גרוסים לפי הטעם
  • תרסיס שמן

Instructions

  • מטגנים את התרד בסיר גדול עד שהוא מתרכך ומסננים מהמים שהוא מגיר.
  • בקערה גדולה מערבבים את כל שאר החומרים ( מלבד הגבינה הקשה) לבלילה אחידה ואז מוסיפים את התרד.
  • חותכים את גליל גבינת העיזים לפרוסות.
  • מרססים תבנית אפייה בתרסיס שמן ושופכים את הבלילה לתבנית, מפזרים מעל את פרוסות גבינת העיזים.
  • אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.
  • לאחר שהפשטידה הצטננה פורסים ל-8 חתיכות.