1. מתכונים בריאים
  2. קינואה עם עדשים

קינואה עם עדשים

כמות: 8 מנות
קלוריות למנה : 90kcal

מרכיבים

  • 2 כוסות קינואה
  • 1 יחידה בצל (בינוני-גדול)
  • 1 יחידה פלפל אדום
  • 3 יחידות שיני שום טריות (קצוצות דק)
  • 1 כוס ציר עוף או מים
  • 1 כוס מים
  • 1 כפית שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  • בסיר אחד, מטגנים בצל בכפית שמן זית (בשיטת שושי)
  • כאשר הבצל רך וזהוב, מוסיפים את הקינואה, ציר עוף ומים, מלח ופלפל
  • מכסים ומבשלים על אש בינונית
  • בינתיים, בסיר או במחבת, מטגנים בכפית שמן נוספת גמבה חתוכה לקוביות קטנות בגודל חצי ס"מ ושיני שום קצוצות. תוך כדי טיגון אפשר להוסיף מעט ציר עוף למניעת חריכה
  • כאשר המים נספגים בקינואה, מוסיפים את קוביות הגמבה הקלויה ומערבבים.
  • מבשלים הכל עד לריכוך מלא
תגיות: טבעוני, עשיר בברזל, עשיר בסיבים תזונתיים

מאמנת תזונה ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון




Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

תפריט