כמות: 12 מנות
מרכיבים
- 1/2 כוס קמח כוסמין
- 1/2 כוס סוכר פרח הקוקוס
- 1/2 כוס קקאו אמיתי
- 1/4 כוס שמן קוקוס
- 1/2 כוס רסק תפוחי עץ
- 2 יחידות ביצים
לציפוי:
- 2 שורות שוקולד מריר איכותי 70% מוצקי קקאו
- 2 כפות שמן קוקוס
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות
- מערבבים יחד את כל החומרים עד שמתקבלת בלילה אחידה
- מעבירים לתבניות קאפקייקס או לתבנית אפייה קטנה
- אופים 20 דקות עד שהעוגות מתייצבות ומוכנות (במידה שאם מכניסים קיסם הוא יוצא נקי)
- ממיסים שוקולד מריר עם שמן קוקוס ומקשטים בזילופים את העוגות לאחר שהן מעט מתקררות