מצרכים לתבנית קפיצית בקוטר 24 ס”מ
כמות: 16
קלוריות למנה : 200kcal
מרכיבים
- 2 יחידות ביצים (גודל M)
- 1/4 כוס סוכר (50 גרם)
- 1/2 כוס סוכר חום דמררה (100 גרם)
- 3 כפות שמן קנולה (45 מ"ל)
- 3 כפות מיץ תפוזים (45 מ"ל)
- 150 גרם גזר קלוף ומגורר
- 150 גרם דלעת קלופה ומגוררת (נקייה מגרעינים)
- 1/2 כוס אגוזי מלך (50 גרם)
- 80 גרם קמח מלא (1/2 כוס + כף)
- 1/2 כוס קמח לבן (70 גרם)
- 1/2 כף אבקת אפיה
- 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
- 1/2 כפית קינמון טחון
- 1/2 כפית הל טחון
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה
- מערבבים היטב את כל החומרים ויוצקים לתבנית
- אופים 40 דקות עד שהעוגה מתייצבת וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש עם פירורים לחים
- מצננים לטמפרטורת החדר
- מחלקים ל-16 פרוסות
- בתאבון! 🙂