כמות: 2 סועדים
קלוריות למנה : 100kcal
מרכיבים
- 1/4 יחידה כרוב אדום (חתוך לפלחים עבים)
- 1/4 יחידה כרוב לבן (קצוץ דק)
- 1 כוסות נבטים (עבים)
- 20 יחידות עלי נענע
- 1/2 כפית ג'ינג'ר טרי (קצוץ)
- 1 כפות בוטנים טבעיים
- 1 יחידות תרסיס שמן זית
- 1 כפות רוטב טריאקי
הוראות הכנה
- במחבת עם תרסיס שמן זית חם מטגנים וצורבים את הכרוב האדום כשלוש דקות. מוסיפים כרוב לבן, נבטים, ג'ינג'ר ונענע
- מקפיצים כדקה נוספת, מוסיפים את הטריאקי ומבשלים דקה נוספת
- מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם
- מוזגים לקערות הגשה
- מפזרים מעל כל מנה כפית בוטנים קצוצים ומגישים חם