מושלם לאירוח!
מרכיבים
- 1 חופן עגבניות שרי
- 1 חופן עלי בייבי
- 1 חופן נבטים
- 1 יחידה עגבניה
- 2 יחידות מלפפון
- 2 יחידות גזר (קלוף)
- 1/4 יחידה כרוב לבן
- 1/4 יחידה כרוב סגול
- 1 חופן פטריות טריות
- 1 יחידה פלפל צהוב
- 1 יחידה פלפל אדום
- 1/2 יחידה בצל סגול
לרוטב ויניגרט:
- 1 כפית חרדל (גדושה)
- 1 יחידה מיץ לימון
- 1 כף שמן זית
- מלח לפי הטעם
הוראות הכנה
- שמים בקערה את עלי הבייבי והנבטים
- חותכים את הבצל, עגבניות והמלפפונים לקוביות
- קולפים את הגזרים, משליכים את הקליפה וממשיכים לקלוף את הגזרים כך שנוצרים "סרטים" דקיקים
- פורסים את שני סוגי הכרובים לרצועות דקות
- חותכים את הפטריות לרצועות
- פורסים את הפלפלים לרצועות ארוכות
להכנת הרוטב:
- שמים חרדל ומיץ לימון בקערה קטנה, ממליחים. מערבבים.
- מזליפים את שמן הזית תוך כדי טריפה
- מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים היטב