כמות: 1 מנות
קלוריות למנה : 120kcal
מרכיבים
- 1 חבילה פטריות מקופסת שימורים
- 1 יחידה פלפל אדום (גדול)
- 1/2 יחידה בצל לבן
- 1/2 יחידה בצל אדום
- 1 כפית רסק עגבניות
- 1 יחידה שן שום (קצוצה דק)
- 1 כפית שמן זית
- 1 קומץ בזיליקום טרי
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
- על מחבת טפלון איכותי עם כפית שמן זית מטגנים את הפטריות והבצל כ 5 דקות, מוסיפים את הפלפל חתוך לקוביות
- מתבלים במלח, פלפל שחור ושום. לאחר כשתי דקות מוסיפים את רסק העגבניות והבזיליקום
- מגישים חם ובתאבון! 🙂
הערות וטיפים
טיפ: בכדי להוציא את טעם הלוואי של הפטריות המשומרות, מומלץ להשרות אותן מספר דקות במים רותחים ולספוג קלות עם נייר סופג יש הטוענים כי קשה להבדיל בינן לבין פטריות טריות לאחר פעולה זו 😉