את הנודלס אטריות ביצים (עדיף מלאות, אגב) ניתן להחליף באורז (עדיף מלא, כמובן)
כמות: 2 סועדים
מרכיבים
- 2 כוסות נודלס אטריות ביצים (מבושלות)
- 2 יחידות גזר מגורד
- 2 יחידות בצל לבן (גדולים, חתוכים לרצועות)
- 2 יחידות פלפלים אדומים (חתוכים לרצועות)
- 2 יחידות פלפלים כתומים/צהובים (חתוכים לרצועות)
- 1/2 יחידה כרוב לבן (מגורד)
- 4 חופנים נבטים (גדולים)
- 4 גבעולים בצל ירוק (חתוכים קטן)
- 2 כפות רוטב טריאקי
- 2 כפות רוטב צ'ילי
- 1 כף שמן שומשום (ניתן להחליף בקנולה)
- 400 גרם כתף מספר 5 או פילה בקר
הוראות הכנה
- לפני ההכנה משרים את הבשר במרינדה של כף צ'ילי+כף טריאקי ומתבלים במלח ופלפל כ-10 דקות
- מחממים מחבת עמוקה/ווק על אש בינונית ומטגנים בכף שמן שומשום/קנולה את הבצלים
- כשהבצלים שקופים וזהובים מוסיפים פלפלים וכרוב
- במקביל מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח ומבשלים את אטריות הנודלס כ-5 דקות או עד שהן רכות למגע. מוציאים ומסננים
- כשהירקות במחבת רכים מוסיפים את הבשר ומערבבים
- כשהבשר עשוי (בעל גוון שזוף) מוסיפים את הנודלס ומערבבים
- מוסיפים את הגזר המגורד, הבצל הירוק והנבטים ומערבבים
- מוסיפים כף רוטב טריאקי וכף רוטב צילי ומערבבים. מבשלים לעוד כ-5 דקות
- מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם