כל כף כ-60 קלוריותפרוסת לחם קל + כף כבד קצוץ = מנת ביניים
מרכיבים
- 8 יחידות בצל לבן
- 500 גרם כבד עוף
- 5 יחידות ביצים קשות
- 1 כף שמן קנולה
- 2 כפות מיוקל 5%
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
- פורסים את הבצל לעיגולים (בצורת חיתוך זו הבצל לא נשרף והטיגון יוצא אחיד).
- מטגנים את הבצל הפרוס בכף שמן קנולה על אש נמוכה, עד שהבצלים מזהיבים.
- מתבלים את הכבד במלח ופלפל ומניחי על הבצל.
- ממשיכים בבישול עד שלא יוצא דם מהכבד.
- מורידים מהאש ומקררים.
- מכניסים למכונת בשר ביחד עם הביצים הקשות וטוחנים הכל.
- לקראת הסוף מוסיפים רבע פרוסת חלה או לחם (מאפשר להוציא את כל הכבד מהמכונה).
- מערבבים היטב ומוסיפים 2 כפות מיוקל 5% ומלח ופלפל לפי הטעם.