כמות: 2 מנות
קלוריות למנה : 150kcal
מרכיבים
- 1 כוס קינואה (לאחר בישול, ללא תוספת שמן)
- 1 כוס שעועית ירוקה (לאחר בישול, ללא תוספת שמן)
- 10 יחידות פרחי כרובית (כ-1/4 תפרחת)
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כף רוטב טריאקי
- 3 יחידות שיני שום קצוצות
- 1 כוס נבטים
- 1 גבעול בצל ירוק
- 1 חופן כוסברה (קצוצה)
- 1 חופן פטרוזיליה (קצוצה)
- תרסיס שמן זית
הוראות הכנה
- מבשלים את פרחי הכרובית בסיר עם מים רותחים עד לריכוך
- משרים את הקינואה בקערה עם מים עד לריכוך
- מחממים מחבת ווק עמוקה עם תרסיס שמן זית
- שמים את הכרובית, הקינואה ואת השעועית הירוקה בתוך המחבת ומחממים עד לרתיחה
- מוסיפים את עשבי התיבול, השום והטריאקי ומערבבים כ-2 דקות
- מוסיפים בסוף את רוטב הסויה
- מערבבים כדקה על אש גבוהה ומגישים חם