1. מתכונים בריאים
  2. פשטידת קישואים וגבינת עיזים (ללא קמח)

פשטידת קישואים וגבינת עיזים (ללא קמח)

מנת פשטידה = תחליף ל02 מנות חלבון + מנת שומן בארוחת ערב / מנת חלבון בארוחת צהריים
כמות: 8 מנות
קלוריות למנה : 150kcal

מרכיבים

  • 500 גרם קישואים
  • 1 גביע גבינת עזים 5% (250 גרם)
  • 3 יחידות ביצים
  • 1 יחידה חלבון ביצה
  • 1 כף טחינה מוכנה
  • 100 גרם גבינת מהעז 5%
  • מלח ופלפל גרוס לפי הטעם

הוראות הכנה

  • עם תרסיס שמן מטגנים את הקישואים בסיר גדול עד שהם מתרככים ומסננים מהמים שהם מגירים
  • בקערה גדולה מערבבים את כל שאר החומרים (מלבד הגבינה הקשה) לבלילה אחידה ואז מוסיפים את הקישואים
  • חותכים את גליל גבינת העזים לפרוסות
  • מרססים תבנית אפייה בתרסיס שמן ושופכים את הבלילה לתבנית, מפזרים מעל את פרוסות גבינת העזים
  • אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות
  • לאחר שהפשטידה הצטננה פורסים ל-8 חתיכות ומגישים
תגיות: ללא גלוטן, ללא סוכר, עשיר בסיבים תזונתיים, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון




Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

תפריט