כל מנה שווה תחליף למנת בשר בארוחת צהריים או ¼ פשטידה כארוחת ערב + סלט ירקותבתבנית בינונית:
כמות: 8 מנות
קלוריות למנה : 150kcal
מרכיבים
- 1 יחידה שקית ברוקולי קפואה (תפרחת ברוקולי טרייה)
- 1 יחידה שקית כרובית
- 10 יחידות פטריות שמפיניון
- 4 יחידות ביצים
- 4 כפות קמח תופח
- 4 כפות מיונז דל קלוריות (מומלץ קנולה או שמן זית של תלמה)
- 4 פרוסות גבינה צהובה 9% שומן
- 2 כפות פירורי לחם
- מלח פלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
- לחמם מראש תנור ל-180 מעלות
- להפשיר ולייבש את הכרובית והברוקולי
- לערבב ברוקולי, כרובית, פטריות, ביצים קמח תופח, מיוקל, מלח ופלפל בקערה
- להעביר את המלית לתבנית אפייה משומנת קלות (בתרסיס שמן)
- לפזר מלמעלה חתיכות של גבינה צהובה + פירורי לחם
- לאפות כ-25-35 דקות עד שהפשטידה יציבה
- לפרוס ל-8 מנות ולהגיש. בתאבון 🙂