תמיד חשבתם שפסטה זה משמין?אז הפסטה הזאת- חפה מכל פשע ותמימה לחלוטיןכי היא כולה מקישואים (כן, כן, פסטה מקישואים)- להיט עולה בעולם התזונה והדיאטה. את המכשיר לחיתוך הקישואים בצורת "פסטה" ניתן לקנות בחנויות המתמחות באוכל ובבישול והרעיון משדרג כל ארוחה.
כמות: 2 מנות
קלוריות למנה : 350kcal
מרכיבים
- 2 כפות שמן זית
- 1 כוס פטריות חתוכות
- 1 כוס דלעת חתוכה לקוביות (ניתן להמיר בגזר)
- 1.5 כוסות ברוקולי טרי (פרחים)
- 0.5 כוס בצל חתוך
- 2-3 יחידות שיני שום (מעוכים)
- 0.5 כפית מלח (אני מעדיפה מלח הימאליה אם ניתן)
- 0.25 כפית פלפל שחור (לפי הטעם)
- 1.5 כפות תערובת איטלקית מוכנה לתיבול (או שניתן ליצור תערובת איטלקית ביתית על ידי שילוב של בזיליקום יבש, אורגנו, רוזמרין, מעט אבקת מרק בצל ומעט אבקת שום)
- 1.5 כוסות עלי תרד (עדיף בייבי)
- 1 כוס עגבניות שרי (חצויות לאורכן)
- 3 יחידות קישואים בינוניים (חתוכים במכונה מיוחדת ליצירת רצועות ארוכות מסולסלות כפסטה)
- 250 גרם חזה עוף (חתוך לרצועות/קוביות מתובל בעשבי תיבול (מהתערובת האיטלקית))
הוראות הכנה
- להשרות את חתיכות העוף במרינדה שמורכבת מכף שמן זית וכף עד כף וחצי מהתערובת האיטלקית
- לחמם 2 כפות שמן זית במחבת גדולה ועמוקה או בווק בחום בינוני ולהוסיף את השום והבצל עד שמשחים ומתרכך (כ-5 דקות)
- להוסיף בהדרגה את הפטריות, הדלעת/הגזר, הברוקולי ולתבל במלח פלפל ולבשל למשך 5 דקות או עד שהירקות רכים בצורה עדינה, יש לערבב מדי פעם אבל לא יותר מדיי.
- במחבת נפרדת עם תרסיס שמן זית לטגן את העוף המתבול בעשבי התיבול של התערובת האיטלקית עד שמשחים משני הצדדים
- לאחד הכל לידי מנה אחת
- בתאבון!