1. מתכונים בריאים
  2. פסטה קישואים עם חזה עוף בעשבי תיבול

פסטה קישואים עם חזה עוף בעשבי תיבול

תמיד חשבתם שפסטה זה משמין?
אז הפסטה הזאת- חפה מכל פשע ותמימה לחלוטין
כי היא כולה מקישואים (כן, כן, פסטה מקישואים)- להיט עולה בעולם התזונה והדיאטה.
את המכשיר לחיתוך הקישואים בצורת "פסטה" ניתן לקנות בחנויות המתמחות באוכל ובבישול והרעיון משדרג כל ארוחה.
כמות: 2 מנות
קלוריות למנה : 350kcal

מרכיבים

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כוס פטריות חתוכות
  • 1 כוס דלעת חתוכה לקוביות (ניתן להמיר בגזר)
  • 1.5 כוסות ברוקולי טרי (פרחים)
  • 0.5 כוס בצל חתוך
  • 2-3 יחידות שיני שום (מעוכים)
  • 0.5 כפית מלח (אני מעדיפה מלח הימאליה אם ניתן)
  • 0.25 כפית פלפל שחור (לפי הטעם)
  • 1.5 כפות תערובת איטלקית מוכנה לתיבול (או שניתן ליצור תערובת איטלקית ביתית על ידי שילוב של בזיליקום יבש, אורגנו, רוזמרין, מעט אבקת מרק בצל ומעט אבקת שום)
  • 1.5 כוסות עלי תרד (עדיף בייבי)
  • 1 כוס עגבניות שרי (חצויות לאורכן)
  • 3 יחידות קישואים בינוניים (חתוכים במכונה מיוחדת ליצירת רצועות ארוכות מסולסלות כפסטה)
  • 250 גרם חזה עוף (חתוך לרצועות/קוביות מתובל בעשבי תיבול (מהתערובת האיטלקית))

הוראות הכנה

  • להשרות את חתיכות העוף במרינדה שמורכבת מכף שמן זית וכף עד כף וחצי מהתערובת האיטלקית
  • לחמם 2 כפות שמן זית במחבת גדולה ועמוקה או בווק בחום בינוני ולהוסיף את השום והבצל עד שמשחים ומתרכך (כ-5 דקות)
  • להוסיף בהדרגה את הפטריות, הדלעת/הגזר, הברוקולי ולתבל במלח פלפל ולבשל למשך 5 דקות או עד שהירקות רכים בצורה עדינה, יש לערבב מדי פעם אבל לא יותר מדיי.
  • במחבת נפרדת עם תרסיס שמן זית לטגן את העוף המתבול בעשבי התיבול של התערובת האיטלקית עד שמשחים משני הצדדים 
  • לאחד הכל לידי מנה אחת
  • בתאבון!
תגיות: ללא גלוטן, ללא שומן, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון




Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

תפריט