כל המתכון מכיל כ-250 קלוריות
מרכיבים
לבלילה:
- 3 כפות קמח
- 1 יחידה חלמון ביצה
- 2 יחידות חלבון ביצה
- 3 כפות חלב עד 3% שומן
- 3 כפות גבינה לבנה עד 5% שומן
- 1 כף סוכר
- תרסיס שמן בטעם חמאה או קנולה
לציפוי:
- 4 כפות גבינה לבנה 5% או יוגורט 3% (בטעם לבחירתכם)
- 1 כפית אבקת סוכר
- קורט קינמון
הוראות הכנה
- שמים בקערה גדולה (או במערבל) את הקמח, הביצים, הגבינה, החלב ולבסוף את הסוכר
- מערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד ללא גושים
- מחממים מחבת ומרססים את השמן ונותנים לה לרתוח מעט
- מוזגים את הבלילה למחבת על אש בינונית
- ממתינים עד שמופיעות בועות מסביב לפנקייק, ואז בעזרת מרית הופכים ומחכים כ-2 דקות עד שהפנקייק הופך זהוב משני צידיו
- מכבים את האש ומכינים את הציפוי: מערבבים בכלי גבינה לבנה/יוגורט ואבקת סוכר ויוצקים את הרוטב על הפנקייק
- מעטרים בקינמון ומגישים
הערות וטיפים
ניתן לחתוך פירות טריים ולהוסיף כ-3-4 כפות (בתוספת 70 קלוריות נוספות)
3 תגובות. Leave new
250 קל זה רק הבלילה או יחד עם הגבינה מעל?
ביחד עם הכל כבר מחושב
מושלם!!