כל מנה שווה תחליף לארוחת ערב
כמות: 2 סועדים
מרכיבים
- 2 כפות קמח (מומלץ קמח מלא)
- 1 כף קטשופ
- 2 כפות רסק עגבניות
- 1 כף שמן זית
- 30 גרם גבינה מלוחה 5%
- 4 פרוסות גבינה צהובה 9%
- 2 יחידות חלמונים שלמים
- 1 יחידה כרובית שלמה
הוראות הכנה
- לבשל את הכרובית בסיר עם מים רותחים עד לריכוך.
- לרסק את הכרובית ולערבב עם 2 חלמונים, 2 כפות קמח ומעט מלח.
- לשטח בתבנית, לשמן עם תרסיס שמן ולאפות בתנור חם - 200 מעלות עד שמשחים מעט.
- להוסיף רוטב עגבניות (קטשופ, רסק עגבניות, שמן זית חצי כוס מים ואורגנו).
- להוסיף גבינה צהובה 5%, גבינה מלוחה 5% וירקות.
- לאפות עד להשחמה.