כמות: 2 סועדים
קלוריות למנה : 300kcal
מרכיבים
- 2 יחידות דג פורל (200 גרם ליחידה)
- 1 יחידות גזר (חתוך לרצועות)
- 1 יחידות בצל (חתוך לרצועות)
- 1 יחידות פלפל אדום (חתוך לרצועות)
- 2 יחידות קישוא (חתוך לרצועות)
- 1/2 יחידה סלסלת פטריות שמפיניון (פרוסות)
- 2 כפיות דבש קל
- 1 כפות חרדל (מומלץ חרדל גרגירים)
- 2 כפות ג'ינג'ר
- 3 כוסות מים
הוראות הכנה
- שמים מים חמים במחבת. תוך כדי רתיחה מוסיפים את הירקות
- עם רתיחת המים מניחים את הדגים בתוך המים ומכסים את המחבת
- לאחר כ-10 דקות מוציאים את הדגים בעוד שהירקות ממשיכים להתבשל בציר הדגים
- שמים את הדגים על מחבת טפלון למשך כ-5 דקות
- למים עם הירקות מוסיפים חרדל, דבש וג'ינג'ר
- בוחשים לבישול על אש קטנה עד להסמכה ומפזרים מעל הדגים