כמות: 15 פרוסות
קלוריות למנה : 150kcal
מרכיבים
מצרכים לתבנית קפיצית 24 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק**:
- 3 כפות קקאו
- 50 גרם חמאה
- 3/4 כוס מים רותחים
- 1/2 כוס סוכר חום (לא דחוס)
- 2 יחידות ביצים (גדולות)
- 1 כוס קמח תופח
- 1/2 גביע שמנת חמוצה 9% שומן
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כפית סודה לשתייה
- קורט מלח
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד מריר (שבור לקוביות)
- 1/2 כוס חלב 1% שומן
הוראות הכנה
- לחמם מראש תנור אפיה ל-180 מעלות
- לערבב את המרכיבים היבשים והנוזליים בנפרד
- לאחד את שתי המסות
- להכניס לתנור למשך כ-30 דקות
להכנת הציפוי:
- להמיס ולשפוך מעל העוגה לאחר שהתקררה
- מניחים להתקרר מעט ומחלקות ל-15 פרוסות
- בתאבון! 🙂
הערות וטיפים
** משומנת ומרופדת בנייר אפייה