אחרי שהעוגיות האלו שבו את ליבי ואת לב כל המתאמנים בסטודיו בשבוע שעבר, לבקשת כל הטועמים מצורף המתכון עם כמה נגיעות ושיפורים כדי שיוכל להתאים כארוחת ביניים מושלמת ב-100 קלוריות לעוגייה וכמעט ללא פחמימות... אז מה יש בדבר הטעים הזה?
כמות: 25 מנות
קלוריות למנה : 105kcal
מרכיבים
- 50 גרם גרעיני דלעת
- 50 גרם שקדים (שלמים)
- 50 גרם שומשום
- 100 גרם גרעיני חמנייה
- 100 גרם פקאן טבעי (קצוץ גס)
- 100 גרם בוטנים
- 2 יחידות חלמון ביצה
- 1/2 כוס סוכר חום (לא דחוסה)
- פיצוחים טבעיים (לא קלויים)
הוראות הכנה
- מערבבים בקערה את הפיצוחים יחד עם הסוכר.
- מוסיפים את החלבונים ומערבבים היטב עד שכל הפיצוחים עטופים בחלבונים.
- בעזרת 2 כפיות לוקחים מהמלית ומסדרים את העיסה כמו כדורים קטנים/בצורת עוגייה שטוחה על נייר אפייה בתבנית.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות למשך כ 15 דקות.
- חשוב מאוד להקפיד שלא לאפות יותר מדי כי הן נוטות להישרף מהר.
- מניחים לעוגיות להתקרר כי כך הן מתקשות. ורק לאחר מכן ניתן להגיש ולשמור בקופסה אטומה.
- בתאבון! 🙂
הערות וטיפים
כל עוגייה מכילה 105 קלוריות, 4 גרם חלבון, 8 גרם שומן ו-5 גרם פחמימה
2 תגובות. Leave new
חלבונים או חלמונים
חלבונים 😊