כשסלמון ואני נפגשים, הצלחת מתפוצצת מצבעים וכל החושים מתעוררים. מתכון לסלמון מנצח ופשוט על מצע ירקות מוקפצים- חגיגה במטבח ?
כמות: 3 מנות
קלוריות למנה : 6kcal
מרכיבים
- 2 יחידות בצלים (גדולים)
הוראות הכנה
- 1. להכנת הסלמון מחממים תנור לחום גבוה כ-185 מעלות2. בנפרד להכנת הירקות: במחבת עמוקה מטגנים עם כפית שמן זית (על אש נמוכה) את הבצלים עד שמזהיבים קלות. (כ-3 דקות) ומוסיפים לעוד כ-5 דקות על אש קצת יותר קטנה את השעועית הירוקה, הפלפל והגזר פרוסים לרצועות דקות. 3. מוסיפים את הנבטים וכף רוטב טריאקי מלח ופלפל ומערבבים לעוד 2 דקות. 4. להמשך הסלמון: מניחים על תבנית עם נייר אפייה את נתחי הסלמון ומורחים בשום הכתוש, מלח גס ופלפל גרוס 5. מכסים את נתח הסלמון בנייר כסף ומכניסים לאפייה כ-20 דקות6. לאחר 20 דקות מוציאים את הדג ומסירים את נייר הכסף.7. מכניסים בשנית את הסלמון (ללא נייר הכסף) לעוד כ-15 דקות.