כמות: 6 מנות
קלוריות למנה : 150kcal
מרכיבים
- 1 יחידה בצל לבן (גדול)
- 2 כפות שמן זית קנולה
- 3 יחידות שיני שום (פרוסות)
- 5 יחידות עגבניות רכות (מגורדות על פומפייה)
- 200 גרם רסק עגבניות
- 2 ליטר מים
- 1 כף מלח (שטוחה)
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 3 יחידות עלי בזיליקום (קצוצים דק)
הוראות הכנה
- קוצצים את הבצל ומטגנים בכף שמן עד שהוא מזהיב.
- מוסיפים את השום ומערבבים.
- מוסיפים את העגבניות והרסק ואחרי 3 דקות מוסיפים את המים, מתבלים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את הבזיליקום ומבשלים 30 דקות.
- בתאבון! 🙂