מתאים כתוספת לכל ארוחה או כנשנוש
מרכיבים
- 2 יחידות קולורבי (חתוכים לרצועות דקות)
- 5 יחידות קישוא (חתוכים ל-2 ובאורכם לרצועות דקות)
- 1 יחידה שומר (חתוך לרצועות ארוכות)
- 3 יחידות גזר (קלופים וחתוכים באורכם לשישיות)
- 2 חבילות פטריות טריות
- 10-12 יחידות פרחי כרובית
- 2 יחידות פלפל צבעוני
- קומץ טימין
- קומץ פפריקה מתוקה או חריפה
- שמן זית לזילוף (מומלץ בתרסיס)
- מלח גס ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
הוראות הכנה
- מחממים תנור אפיה ל-200 מעלות
- מניחים את הירקות על תבנית מרופדת בנייר אפייה, זורים מלח גס, פלפל שחור, טימין, פפריקה חריפה או מתוקה, מרססים בתרסיס שמן זית ואופים כ-20 דקות, עד שהירקות זהובים ופריכים
- מוציאים ומגישים חם
- בתאבון! 🙂