3 לביבות = מנת חלבון בארוחת ערב
כמות: 12 לביבות
מרכיבים
- 400 גרם גרגירי תירס
- 3 כפות קמח אורז
- 1 כף מחית קארי צהובה או רוטב צ'ילי מתוק
- 1 יחידה ביצה
- 1 יחידה בצל סגול (קטן, קצוץ)
- 1 כף רוטב סויה
- 1/2 כוס עלי כוסברה או פטרוזיליה (קצוצה)
- תרסיס שמן קנולה
הוראות הכנה
- מרסקים 2/3 מכמות התירס במעבד מזון, מוסיפים את יתרת התירס ומערבבים עם שאר החומרים. שומרים במקרר חצי שעה
- יוצרים קציצות מהתערובת בעזרת 2 כפות או בידיים רטובות. (במידה ורוצים ציפוי פריך ניתן לטבול בשלב זה בקמח תירס)
- מחממים מחבת טפלון עם תרסיס שמן קנולה ומטגנים את הקציצות כ-2 דקות מכל צד עד שהן מזהיבות משני הצדדים
- מגישים חם
- בתאבון! 🙂