כמות: 1 סועדים
קלוריות למנה : 250kcal
מרכיבים
- 100 גרם חזה עוף
- 1/2 כפית שמן זית
- 1 כפות סויה
- 1 כפית דבש/סילאן
- 1 יחידות מלפפון
- 1 קומץ פלפל צ'ילי אדום טרי
- 1 קומץ שורש ג'ינג'ר טרי (קלוף)
- 1 יחידות טורטיה (מקמח מלא)
- 2 כפות עלי נענע (שלמים)
- 2 כפות עלי פטרוזיליה (שלמים)
- 1 גבעולים בצל ירוק (חתוך גס)
- 1 לחי פלפל אדום
הוראות הכנה
- פורסים חזה עוף, משמנים קלות, ממליחים ומפלפלים. צורבים במחבת חמה, 2 דקות מכל צד. מצננים מעט, חותכים לרצועות דקות, מערבבים עם הסויה והדבש או הסילאן ושומרים בצד.
- חותכים את המלפפון לאורכו לרצועות דקיקות, נפטרים ממרכז המלפפון המימי.
- חותכים את הפלפל האדום ואת הג'ינג'ר לגפרורים דקים ואת הצי'לי לטבעות דקות.
- מניחים על כל טורטייה רצועות עוף, מעליהן עורמים את העשבים ואת גפרורי הירקות לאורכם, מקפלים את החלק התחתון לכיוון המרכז, סוגרים מצד אחד ומגלגלים לכיוון הצד השני. חותכים לטבעות.