כמות: 4 סועדים
קלוריות למנה : 220kcal
מרכיבים
- 4 פרוסות חזה עוף (כ-180 גרם לפרוסה)
- 1/2 כוס עשבי תיבול
- 1/4 כוס לימון סחוט טרי
- 2 כפיות קמח מלא
- 1 כפית שמן זית
- 1 כף שום טרי (קצוץ דק)
- 1/2 כוס מים (או ציר עוף ללא שומן)
- 1 כפית פלפל 4 עונות (לקישוט)
הוראות הכנה
- מנקים ומסדרים מנות חזה העוף. משטחים קלות.
- זורים על כל חזה מעט מלח ופלפל. בנוסף, זורים על כל חזה, חצי כפית קמח מלא.
- מורחים כפית שמן במחבת טפלון מחומם עם מברשת סיליקון.
- מטגנים כל מנה 2 דקות מכל צד, ומוציאים מהמחבת.
- מוסיפים כפית שמן.
- מטגנים שום עד תחילת השחמה (יש להקפיד לא לחרוך את השום, למניעת מרירות).
- מוסיפים לימון ומים, ומביאים לרתיחה במשך 2 דקות.
- מוסיפים עשבי תיבול טריים, מלח ופלפל לפי הטעם.
- מוסיפים פלפל 4 עונות או צ'ילי.
- טובלים כל חזה ברוטב לעוד דקה מכל צד.