כמות: 6 סועדים
קלוריות למנה : 100kcal
מרכיבים
- 2 יחידות בצל
- 2 יחידות פלפל אדום
- 1 חבילות פטריות טריות
- 1.5 כוסות אורז מלא יבש
- 1 כפות אבקת מרק עוף
- 2 כפות שמן זית
- 3 כוסות מים רותחים
הוראות הכנה
- לטגן את הבצלים בסיר עם השמן
- לחתוך את הפלפלים הפטריות והגזרים
- להוסיף את שאר החומרים עם המים ולבשל על אש קטנה עד שהמים מתאדים לגמרי
- מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם
- ליצירת אורז וירקות במרקם "קריספי": ניתן להעביר לתבנית ולכסות עם נייר כסף ולאפות בתנור כשעה