כמות: 6 לביבות
קלוריות למנה : 135kcal
מרכיבים
- 2 יחידות כרישה
- 1 חבילה תרד ערבי
- 5 יחידות קישוא קטן
- 250 גרם גבינה בולגרית מפוררת (חצי חבילה)
- 1 יחידה ביצה
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1 צרור שמיר קצוץ
- 1 גבעול בצל ירוק קצוץ
- 2 יחידות שיני שום קצוצות
- 1 כף קורנפלור (גדושה)
- 4 כפות פירורי לחם ללא גלוטן
הוראות הכנה
- מבשלים כל ירק בנפרד (את גבעולי התרד ניתן לקצוץ ולבשל, את העלים ואת הכרישה חותכים ומבשלים בנפרד)
- מרסקים את הקישואים ומכניסים לסיר עם מים רותחים. מבשלים כ-5 דקות
- מצננים את כל הירקות וסוחטים את הנוזלים
- מערבבים את המרכיבים יחד ועוטפים בפירורי לחם
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 10-15 דקות או עד להזהבה
- מגישים חם
- בתאבון! 🙂