כמות: 2 מנות
מרכיבים
- 1 כוס בטטה קלופה וחתוכה לקוביות קטנות
- 1 כוס פטריות שמפיניון חתוכות לקוביות קטנות
- 1 כוס פטריות שימג'י
- 6 יחידות אגוזי מלך
- 1 כף נענע קצוצה
- 1 כפית שמן זית
- 1 כפית סילאן
- 2 כפות מיץ לימון
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
- במחבת עם שמן זית חם מקפיצים קוביות בטטה כ-5 דקות עם לריכוך
- מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים כשתי דקות נוספות
- מתבלים במלח ופלפל ומגישים חם
- בתאבון! 🙂