מרכיבים
- 1 יחידה כרובית
- 10-12 יחידות פלפל ירוק חריף חתוך קטן (צלוי בחריפות)
- 1 חופן כוסברה
- 1 יחידה גרידת לימון
- 1 יחידה מיץ מלימון שלם
- 1 כף שמן זית
- מלח אטלנטי לפי הטעם
- פלפל שחור גס לפי הטעם
הוראות הכנה
- לשטוף היטב את הכרובית או להשרות בקערת מים
- לשבור לפרחים קטנים את הכרובית
- להוסיף עגבניות שרי חתוכות לחצי
- להוסיף כוסברה קצוצה
- לתבל במיץ לימון, מלח, פלפל וכף שמן זית ולהגיש
הערות וטיפים
טיפ לשידרוג: אפשר להוסיף גם צנונית.