מרכיבים
- 200 גרם גבינה בולגרית 5% שומן (חתוכה גס)
- 2 יחידות תפוח ירוק
- 1/4 כוס מיץ לימון
- 1/2 יחידה ראש כרוב אדום (פרוס דק)
- 1/2 יחידה ראש כרוב לבן (פרוס דק)
- 3 גבעולים בצל ירוק (קצוץ דק)
- 1/2 צרור פטרוזיליה (קצוצה דק)
הוראות הכנה
- חותכים את התפוחים עם הקליפה לגפרורים דקים ומעבירים לקערה גדולה. יוצקים מעל מיץ לימון ומערבבים
- מוסיפים את הכרובים, בצל ירוק והפטרוזיליה ומערבבים
- מוסיפים את הגבינה הבולגרית, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים
- בתאבון! 🙂