מרכיבים
- 1.5 כוסות שקדים טבעיים (טחונים)
- 1/4 כוס אבקת קקאו
- 1 כפית תמצית וניל טבעית
- 1/4 כפית מלח
- 1 כוס תמרים לחים מעוכבים (כ-10 תמרים מג'הול)
- 1 כף מים
הוראות הכנה
- טוחנים את השקדים בבלנדר
- מוסיפים את כל המרכיבים פרט לאבקת הקקאו עד ליצירת "בצק"
- מכינים מראש תבנית עם נייר אפיה
- טובלים את כפות הידיים במעט מים על מנת ליצור כדורים מהעיסה, ומסדרים בצורה שווה על התבנית
- מגלגלים את הכדורים המוכנים באבקת קקאו ומכניסים לקירור של כחצי שעה.