כמות: 10 מנות
קלוריות למנה : 55kcal
מרכיבים
- 10 יחידות קישוא (גדול)
- 2 יחידות בצל סגול (פרוס)
- 1 כף שמן זית
- 4 יחידות שיני שום
- 1/4 כוס בזיליקום (לא חובה)
- 2 ליטר מים
הוראות הכנה
- לחתוך את הקישואים לפרוסות עבות, לפרוס את הבצלים לפרוסות, לשטוף את עלי הבזיליקום ולייבשם.
- בסיר גדול לטגן בכף שמן זית את הבצל ולהוסיף 3 כפות מים כדי למנוע מהבצל להישרף.
- כשהבצל מתרכך מעט להוסיף את הקישואים ולטגן תוך ערבוב הכול ביחד.
- לתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
- לכסות את הכול ב-2 ליטר מים ולהביא לרתיחה.
- לבשל על אש קטנה עוד 20 דקות ולטחון במעבד מזון (עדיף ידני).
- להוסיף את עלי הבזיליקום ולהגיש.
- בתאבון! 🙂