כמות: 10 מנות
קלוריות למנה : 50kcal
מרכיבים
- 2 יחידות כרובית
- 2 יחידות בצל סגול (פרוס)
- 1 כף שמן זית
- 4 יחידות שיני שום
- 1 כפית אבקת שום
- 2 ליטר מים (או יותר - לכיסוי מלא של הכרוביות)
- 1 כף אבקת קארי - לא חובה (שטוחה)
- מלח ופלפל גרוסים לפי הטעם
הוראות הכנה
- להשרות את הכרוביות במלח ולנקות.
- בסיר גדול לטגן בכף שמן זית את הבצל ולהוסיף 3 כפות מים כדי למנוע מהבצל להישרף.
- כשהבצל מתרכך מעט להוסיף את השום והכרוביות ולטגן תוך ערבוב לזמן קצר.
- לתבל במלח ופלפל לפי הטעם, אבקת שום וקארי- לפי בחירה.
- לכסות את הכול ב-2 ליטר מים ולהביא לרתיחה.
- לבשל על אש קטנה עוד 20 דקות או עד שמתרכך ולטחון במעבד מזון (עדיף ידני).
- בתאבון! 🙂