(1/4 תבנית לארוחת צהריים/ ערב) + סלט
כמות: 8 מנות גדולות
קלוריות למנה : 135kcal
מרכיבים
- 1 יחידה שקית ברוקולי קפואה (תפרחת ברוקולי טרייה)
- 10 יחידות קישואים בינוניים (מגוררים ומסוננים מהנוזלים)
- 3 יחידות גזרים (מגורדים גס)
- 2 יחידות בצל סגול קצוץ דק (או 1 בצל סגול)
- 1 יחידות בצל ירוק גדול (קצוץ דק)
- 4 יחידות ביצים
- 3 כפות קמח תופח
- 2 כפות אבקת מרק בצל
- 3 כפות מיונז %5 שומן (מומלץ קנולה או שמן זית תלמה)
- 1 כפית אבקת שום גבישי
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
- לחמם תנור מראש ל-180 מעלות.
- לערבב הכל לפי הסדר בקערה גדולה.
- להעביר את המלית לתבנית אפייה משומנת קלות (בתרסיס שמן).
- לאפות כ-25-35 דקות עד שהפשטידה יציבה.
- לפרוס ל-8 מנות גדולות.
- בתאבון!