כמות: 2 סועדים
קלוריות למנה : 350kcal
מרכיבים
- 2 יחידות דג אמנון (נקיים וטריים)
- 1 יחידות לימון (פרוס לפרוסות דקות)
- 1 צרור פטרוזיליה (קצוצה)
- 1 צרור כוסברה (קצוצה)
- 1 צרור בזיליקום (קצוץ)
- 4 יחידות שיני שום (כתושות)
- 2 כפות שמן זית
- 1 כף יין לבן
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות
- בתבנית שטוחה מסדרים בצפיפות רובד שלם של פרוסות לימון ומעליהן מפזרים מחצית מתערובת עשבי התיבול.
- מורחים על הדג שמן זית ויין מכל צד ומניחים על מצע הלימון
- מפזרים את שארית עשבי התיבול על הדג ומוסיפים את השום, התבלינים ומלח פלפל לפי הטעם
- מכניסים את התבנית לתנור למשך 25 דקות
- הופכים את הדג ואופים עוד כ-20 דקות נוספות
2 תגובות. Leave new
שימי לב כדאי להדגיש לקלף את הלימון כי אחרת זה יוצא ממש מר( או שזה הטעם?)
תודה רבה יצא מאוד יפה!
תמיד ממליצה לשטוף את הלימון היטב ראשית
אין צורך לקלף אותו אלא פשוט לא לאכול אותו כחלק מהתבשיל במידה ומריר