1. מתכונים בריאים
  2. אמנון שלם ולימון בתנור

אמנון שלם ולימון בתנור

כמות: 2 סועדים
קלוריות למנה : 350kcal

מרכיבים

  • 2 יחידות דג אמנון (נקיים וטריים)
  • 1 יחידות לימון (פרוס לפרוסות דקות)
  • 1 צרור פטרוזיליה (קצוצה)
  • 1 צרור כוסברה (קצוצה)
  • 1 צרור בזיליקום (קצוץ)
  • 4 יחידות שיני שום (כתושות)
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף יין לבן

הוראות הכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות
  • בתבנית שטוחה מסדרים בצפיפות רובד שלם של פרוסות לימון ומעליהן מפזרים מחצית מתערובת עשבי התיבול.
  • מורחים על הדג שמן זית ויין מכל צד ומניחים על מצע הלימון 
  • מפזרים את שארית עשבי התיבול על הדג ומוסיפים את השום, התבלינים ומלח פלפל לפי הטעם
  • מכניסים את התבנית לתנור למשך 25 דקות 
  • הופכים את הדג ואופים עוד כ-20 דקות נוספות
תגיות: דל פחמימה, ללא שומן, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

2 תגובות. Leave new

  • אנונימי
    30/12/2024 18:48

    שימי לב כדאי להדגיש לקלף את הלימון כי אחרת זה יוצא ממש מר( או שזה הטעם?)
    תודה רבה יצא מאוד יפה!

    הגב
    • ליאור קליין
      31/12/2024 13:02

      תמיד ממליצה לשטוף את הלימון היטב ראשית
      אין צורך לקלף אותו אלא פשוט לא לאכול אותו כחלק מהתבשיל במידה ומריר

      הגב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון




Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

תפריט