1. מתכונים בריאים
  2. פשטידת פסטה קלה ומהירה

פשטידת פסטה קלה ומהירה

שיר בחלבון ודל בשומן ומהווה ארוחת ערב נפלאה עם סלט ירקות טעים בצד .
כולם יטרפו, כולל הילדים!
כמות: 10 מנות
קלוריות למנה : 250kcal

מרכיבים

  • 750 גרם פסטה ספגטי (אחרי בישול)
  • 150 גרם קוטג' (3-5% שומן)
  • 260 גרם גבינה צהובה 9% שומן (מגורדת)
  • 180 גרם גבינה צפתית (חתוכה בגודל בינוני גס)
  • 1 מיכל שמנת לבישול 10% שומן
  • 3 יחידות ביצים
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף פירורי לחם (גדושה)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור דק
  • תרסיס שמן

הוראות הכנה

  • מבשלים את הפסטה במים עם מעט מלח לפי הוראות היצרן ומניחים להתקרר
  • מרססים בספריי שמן את התבנית
  • בקערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים פרט לפסטה ולפירורי לחם עד ליצירת תערובת אחידה
  • מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב עד שהכל אחיד
  • מעבירים לתבנית ומפזרים פירורי לחם מלמעלה (מומלץ לרסס עם ספריי שמן עוד טיפה מלמעלה אך לא חובה)
  • ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ל-30 דקות
תגיות: דל שומן, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון




Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

תפריט