כמות: 25 לביבות
מרכיבים
- 1/4 כוס קמח
- 1/2 כוס קוואקר
- 1 כף סוכר
- 1.5 כפיות אבקת אפיה
- 1 כפית מלח
- 1/4 כפית פפריקה
- 1/2 כוס חלב
- 1 יחידה ביצה (גדולה)
- 2 כוסות תירס טרי או קפוא
- 1 כף שמן קנולה (לטיגון)
הוראות הכנה
- בקערה גדולה מערבבים יחד קמח, קוואקר, סוכר, מלח, אבקת אפיה ופפריקה. מוסיפים חלב וביצה לתערובת הקמח ומערבבים
- מוסיפים את התירס בתנועות קיפול
- מחממים כף שמן במחבת. בעזרת 2 כפות מניחים כף גדושה של התערובת בשמן החם. ממשיכים עד שהמחבת מלאה
- מטגנים כ-3-4 דקות עד שמתקבל גוון זהוב
- הופכים ומטגנים שוב כ-3 דקות
- ניתן להגיש חם או בטמפרטורת החדר
- בתאבון! 🙂